Συνάντηση ΘΟΚ – Ελεγκτικής Υπηρεσίας με πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου

Συνάντηση ΘΟΚ – Ελεγκτικής Υπηρεσίας με πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου

Λειτουργοί του ΘΟΚ και της Ελεγκτική Υπηρεσίας θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, ύστερα από συμφωνία για συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών που επιτεύχθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη και με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο Γενικός Ελεγκτής για τις δαπάνες της παράστασης του ΘΟΚ στην Αρχαία Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ύστερα από πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, έγινε το απόγευμα συνάντηση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή, στην παρουσία και του κ. Χριστοδουλίδη.

Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η αλληλοεκτίμηση στο έργο των δύο Οργανισμών και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το πλαίσιο και διαδικασίες ελέγχου που αφορούν τον ΘΟΚ.

Συμφωνήθηκε ότι, με δεδομένο το σεβασμό και των δύο Οργανισμών στη νομιμότητα, θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία και προς τούτο λειτουργοί των δύο Οργανισμών θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 10/10/2016.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE