ΛΕΥΚΑΡΑ: 80χρονος καταδίωκε αμπελοπούλια αλλά τον «τσάκωσαν»

ΛΕΥΚΑΡΑ: 80χρονος καταδίωκε αμπελοπούλια αλλά τον «τσάκωσαν»

Στα Λεύκαρα 80χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας να καταδιώκει άγρια πτηνά με τη χρήση ξόβεργων και ηχοπαραγωγικής συσκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν την Παρασκευή 7/10  γύρω στις οκτώ το πρωί, τον 80χρονο να καταδιώκει   στην τοποθεσία «Τσιμιτσέλλι», στα Λεύκαρα, άγρια πτηνά, με τη χρήση ξόβεργων και ηχοπαραγωγικής συσκευής που εκπέμπει φωνές άγριων πτηνών.
 
Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας κατάσχεσαν ως τεκμήρια 97 ξόβεργα και την ηχοπαραγωγική συσκευή.
 
Ο 80χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων όπου, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.


Πηγή:KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE