Σοκάρει η εικόνα της Shannen Doherty μετά τις χημειοθεραπείες! Γερασμένη και κουρασμένη!

Σοκάρει η εικόνα της Shannen Doherty μετά τις χημειοθεραπείες! Γερασμένη και κουρασμένη!

Ούτε πως η σταρ του Hollywood... είναι 45 χρόνων...

Η Shannen Doherty, η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της και δείχνει πως είναι μετά τις χημειοθεραπείες, που έχει κάνει.


Η ηθοποιός δεν το βάζει κάτω, κάνει βόλτες, βλέπει με τη μάμα της τηλεόραση, πηγαίνει στο γυμναστήριο και δηλώνει μεταξύ άλλων: «Ναι θα ήθελα τώρα να είμαι στο κρεβάτι και να κοιμάμαι... Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν το βάζω κάτω θα πάω να γυμναστώ. Ένιωσα καλύτερα χορεύοντας. Σου κάνει καλό να γυμνάζεσαι όταν κάνεις χημειοθεραπεία…».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE