ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: Έκλεψε και πάλι την παράσταση στο Προεδρικό!

ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: Έκλεψε και πάλι την παράσταση στο Προεδρικό!

Aποτελεί ένοικο του Προεδρικού και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κλέβει την παράσταση. Δεν μιλά, δεν κάνει δηλώσεις, ωστόσο παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς «θαμώνες» του Προεδρικού μεγάρου.

Ο λόγος για τον «Λίο» το σκυλάκι του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αποτελεί δώρο από τις κόρες του Έλσα και Ινώ.

Το συμπαθέστατο τετράποδο αποτελεί φίλο και των δημοσιογράφων και κινηματογραφιστών με την συνάδελφο Άννα Μαρία Ευτυχίου να ανεβάζει φωτογραφίες με τον «Λίο» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

«Ο Λιο κλέβει την παράσταση. Κωνσταντίνο Παναγίωτου μου ήρθαμε δεύτεροι» με την Ευαγγελία Σιζοπούλου (Φιλελεύθερος) να προσθέτει σε σχόλιό της: Λίο: Η καλύτερη πηγή ενημέρωσης του Προεδρικού! Όλα τα ακούει, όλα τα βλέπει, όλα τα γνωρίζει!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE