Μεγάλο χαστούκι στο Μπρουσκο! Ποια σειρά το κατατρόπωσε;

Μεγάλο χαστούκι στο Μπρουσκο! Ποια σειρά το κατατρόπωσε;

Η διαφορά είναι μεγάλη, αφού μιλάμε για 10 ολόκληρες μονάδες διαφορά...

Αυτή την ανατροπη σίγουρα δεν την περίμεναν στον ΑΝΤ1 Ελλάδος. Τριαντάφυλλοι και Χαμπέοι επέστρεψαν την Τετάρτη (5/10) και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο με τα... στραβά και τα ωραία τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» του Alpha, μέσα από τις κωμικές, σουρεάλ καταστάσεις της καθημερινότητάς του αλλά και τις θανατηφόρες ατάκες των ηρώων του, τραβά και φέτος ακάθεκτο προς τη... λόξα, τη δόξα και την επιτυχία. Η σειρά του Alpha, μετά την περσινή δυνατή της κούρσα, υπενθυμίζουμε ότι τερμάτισε πρώτη στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 15-44, έδειξε και με τη φετινή της πρεμιέρα τη δυναμική της καθώς σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης, καταγράφοντας 28% στο δυναμικό κοινό 15-44, κατακτώντας την 1η θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» σημείωσε, στο ίδιο κοινό 18,7%, στην Ελλάδα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE