Η Έφη Παπαϊωάννου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις δίδυμες της κόρες! ΦΩΤΟ

Η Έφη Παπαϊωάννου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις δίδυμες της κόρες! ΦΩΤΟ

Η σχεδιάστρια μόδας και οι 13χρονες κόρες της, ντυμένες στα ροζ ποζάρουν για καλό σκοπό...

Η Έφη Παπαϊωάννου μαζί με τις υπέροχες δίδυμες της κόρες ποζάρουν για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Madame Figaro στα πλαίσια της εκστρατείας της Europa Donna για τον καρκίνο του μαστού. 

Η πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας μαζί με την Αθηνά και την Εβελίνα είναι ντυμένες στα ροζ υποστηρίζοντας το moto ζωής «Μαζί … για εμάς και όλους όσους αγαπάμε». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE