Στέλνουν σε Βουλευτή του ΔΗΣΥ σύνταξη από τα 42 του! Δεν «έπαιξε πελλό», την αποποιείται και θέλει να αλλάξει τον νόμο

Στέλνουν σε Βουλευτή του ΔΗΣΥ σύνταξη από τα 42 του! Δεν «έπαιξε πελλό», την αποποιείται και θέλει να αλλάξει τον νόμο

Σε μια κίνηση η οποία αν μη τι άλλο τον τιμά σαν άνθρωπο και εκπρόσωπο του λαού στο Κοινοβούλιο προχώρησε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης».

Ο 42χρονος πολιτικός μετά την εκλογή του παραιτήθηκε από το Υπ. Οικονομικών ως όφειλε με αποτέλεσμα από το Γενικό λογιστήριο του κράτους να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ώστε να του αποστέλλεται σύνταξη(!).

Ο ίδιος σε επιστολή του προς την Γενική λογίστρια του κράτους Ρέα Γεωργίου ζητά να αποποιηθεί της σύνταξης η οποία θα του καταβαλλόταν παράλληλα με το μισθό του ως βουλευτής ενώ προχωρεί και ένα βήμα παρακάτω ψάχνοντας ποιος είναι ο νόμος και ποια τα συγκεκριμένα άρθρα που του δίνουν τέτοιο δικαίωμα με σκοπό να μελετήσει τρόπους να εξορθολογιστεί αυτή η ανορθόδοξη πρόνοια.

Στο ρεπορτάζ που υπογράφει η Κάτια Σάββα αναφέρεται ότι πρόκειται για νόμο του 1997 ο οποίος σίγουρα χρίζει εναρμόνισης και επικαιροποίησης ώστε σε τέτοιες δύσκολες οικονομικές περιόδους, να μην δίνονται αυτές οι προκλητικές συντάξεις από τα κρατικά ταμεία τη στιγμή που συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε τα απαραίτητά προς το ζην. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE