Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου για ξέπλυμα στην Marfin Egnatia Bank

Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου για ξέπλυμα στην Marfin Egnatia Bank

Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου άσκησε ο οικονομικός εισαγγελέας για την υπόθεση MIG για απιστία, απάτη και ξέπλυμα.

Υπενθυμίζεται ότι προκαταρκτική εξέταση των υποθέσεων κατά της MIG, της Marfin Egnatia Bank και των εκπροσώπων της, είχε ανοίξει τον Ιούνιο του 2010,  και η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών έθεσε τις σχετικές υποθέσεις στο αρχείο, αφού τότε δεν προέκυψε τέλεση αξιοποίνων πράξεων.

Κυβερνητικοί και νομικοί  κύκλοι θεωρούν ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη «τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας της κυρίας Γεωργία Τσατάνη που είχε αρχειοθετήσει την υπόθεση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανασύρθηκε μέρος της δικογραφίας και από όσα προέκυψαν ασκήθηκε η δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου για απιστία, απάτη και ξέπλυμα.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE