Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Full in love στο νησί των Ανέμων! Η Ζοζεφίν απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv μαζί με τον Κύπριο εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και μάλιστα χωρίς φόβο και πάθος, αφού αντάλλασαν χαδάκια στις ξαπλώστρες του Nammos, στην Ψαρρού, την πιο κοσμική παραλία της Μυκόνου.
Τυχερός ο Κύπριος σύντροφός της, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει μπλέξει στα ερωτικά δίχτυα του πανέμορφα κορίτσια, από την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή μέχρι τις κόρες επιχειρηματιών, όπως η Χριστίνα Βακάκη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo και η Λούσι Φάις, ενώ φήμες τον ήθελαν να βγαίνει και με την πολιτικό Εύα Καϊλή!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




