Αυτό το αγγελούδι ψάχνει τους βιολογικούς γονείς της! Είναι 6 χρονών και την φωνάζουν Νικολέτα

Αυτό το αγγελούδι ψάχνει τους βιολογικούς γονείς της! Είναι 6 χρονών και την φωνάζουν Νικολέτα

Στη δημοσιότητα έδωσε το βράδυ της Τρίτης 4/10 η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου 6 ετών, που εντοπίστηκε στον Τύρναβο.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους τρεις συλληφθέντες (για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής), οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 2 μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

04102016thessaliadimosiopoihsh

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE