ΠΑΦΟΣ: Τύχη βουνό είχε πατέρας και η 13χρονη κόρη του - Φωτιά στο εν κινήσει όχημα τους

ΠΑΦΟΣ: Τύχη βουνό είχε πατέρας και η 13χρονη κόρη του - Φωτιά στο εν κινήσει όχημα τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 39χρονος πατέρας, με συνοδηγό την 13χρονη κόρη του, ενώ οδηγούσε το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Γιόλου –Πόλης Χρυσοχούς παρά το χωριό Μηλιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα έπιασε φωτιά.

Όπως ανάφερε ο οδηγός στην Αστυνομία, αυτός μετέφερε ρούχινες πετσέτες από το Ινστιτούτο που εργαζόταν.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν αξιωματικός της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να υποδηλοί εγκληματική πράξη.

Σύμφωνα ωστόσο με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε τυχαία μη αποκλειομένου και του ενδεχομένου η πρόκληση της να οφείλεται σε αποτσίγαρο που πέταξε διερχόμενος οδηγός.

Από τη φωτιά πατέρας και κόρη δεν υπέστησαν το παραμικρό, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.


*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE