ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το ξεχασμένο τσαντάκι μέσης είχε μέσα πιστόλι - Σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λάρνακας

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το ξεχασμένο τσαντάκι μέσης είχε μέσα πιστόλι - Σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λάρνακας

Πιστόλι μέσα σε τσαντάκι εντόπισε το βράδυ της Δευτέρας(03/10) καθαριστής του αεροδρομίου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα ,καθαριστής του αεροδρομίου εντόπισε σε παγκάκι ένα ξεχασμένο τσαντάκι μέσης και του κίνησε την περιέργεια να δει ποιανού είναι.

Ο καθαριστής μόλις άνοιξε το τσαντάκι εντόπισε μέσα σε αυτό ένα πιστόλι.

Μάλιστα, ενώ ο υπάλληλος κρατούσε το τσαντάκι, άγνωστος άντρας τον πλησίασε και του το άρπαξε υποστηρίζοντας πως είναι δικό του και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Το εν λόγω πρόσωπο ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία με τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας να προχωρούν σε έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον άγνωστο άντρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE