ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάλεσαν την Αστυνομία γιατί προκαλούσαν φασαρία και τους έσπασαν το περιπολικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάλεσαν την Αστυνομία γιατί προκαλούσαν φασαρία και τους έσπασαν το περιπολικό

Η περιπολία της Αστυνομίας κατέληξε σε πετροπόλεμο.

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει ομάδα νεαρών η οποία επισκέπτεται τα βράδια το Λύκειο Αγίου Αντωνίου δημιουργώντας προβλήματα τους ένοικους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας (03/10)  μηχανοκίνητη μονάδα της άμεσης επέμβασης μετέβη στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου καθώς προηγουμένως η Αστυνομία είχε δεχθεί καταγγελία ότι νεαροί προκαλούσαν οχλαγωγία.

Με την άφιξη μελών της δύναμης στο χώρο, 5-6 νεαροί που βρίσκονταν εντός της άυλης του Λυκείου, τράπηκαν σε φυγή πεζοί και εξήλθαν του χώρου περνώντας πάνω από την περίφραξη του σχολειού.

Κατά την νέα περιπολία της Αστυνομίας στην περιοχή γύρω στις 21:50, και ενώ το αστυνομικό όχημα βρίσκονταν στην Οδό Αμερικής, δέχθηκε καταιγισμό από πέτρες από την ομάδα των νεαρών, αφού τους έστησαν καρτέρι.

Αποτέλεσμα μια τις πέτρες ήταν να κτυπήσει στο μπροστινό ανεμοθώρακα με αποτέλεσμα να σπάσει.

 

 

\

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.