Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει και στα πλάνα της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραιμ ανέφερε ότι η συγκατοίκηση της με τον 27χρονο Κύπριο άσο είναι απόλυτα αρμονική και δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο, ωστόσο προς το τέλος έριξε και την ατάκα της.
Επανέλαβε ότι για να είναι δίκαιη και σωστή ο Γιώργος της την προσέχει και την φροντίζει, ενώ και η ίδια όπως είχε δηλώσει νωρίτερα προσπαθεί τα βράδια να μαγειρεύει για τον σύντροφό της μόνο που φαίνεται πως κάτι την ενοχλεί και από σήμερα έμαθε να είναι πιο….
Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




