ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φαντάστηκε» τον κολλητό του να του καίει το αυτοκίνητο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φαντάστηκε» τον κολλητό του να του καίει το αυτοκίνητο!

Αν και αρχικά η καταγγελία αφορούσε απόπειρα εμπρησμού αυτοκινήτου, τελικά οι έρευνες της Αστυνομίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 39χρονος τα φαντάστηκε από το μυαλό του.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, 39χρονος είχε καταγγέλλει τον πρώην φίλο όπως ισχυρίστηκε, ότι επιχείρησε να του κάψει το αυτοκίνητο.

Ο 40χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (03/10) μετά από δικαστικό ένταλμα και ανακρίθηκε από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Στην ανάκριση του ο 40χρονος ανέφερε πως δεν έγινε κάτι τέτοιο ενώ είπε στους αστυνομικούς πως είναι ο μοναδικός φίλος του 39χρονου.

Μετά από έρευνες και μαρτυρίες από συγγενικά πρόσωπα του 39χρονου παραπονούμενου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και όλα αυτά ήταν σενάρια της φαντασίας του.

Μάλιστα, οικείο πρόσωπο του 39χρονου ανέφερε πως το βράδυ της Κυριακής (02/10) έλαβε δυνατή φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα να φαντασιώνεται πράγματα και καταστάσεις.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο του δημοσίου.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE