Φρικιαστικό! Η ηθοποιός έχασε το μισό της δάχτυλο στα ανοικτά της Τουρκίας!

Φρικιαστικό! Η ηθοποιός έχασε το μισό της δάχτυλο στα ανοικτά της Τουρκίας!

Το σχοινί από την άγκυρα του σκάφους μπλέχτηκε στο χέρι της, το έκοψε και το μισό της δάχτυλο έπεσε στην θάλασσα...

Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία μάλιστα πόσταρε στα social media και την σχετική φωτογραφία από το ατύχημά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Lohan βρισκόταν  ανοικτά της Τουρκίας, προσπάθησε να σηκώσει την άγκυρα του σκάφους, όμως το σχοινί μπλέχτηκε γύρω από το δάχτυλο του χεριού της.

«Σχεδόν έχασα το δάχτυλό μου από την άγκυρα. Έχασα το μισό, αλλά, ευτυχώς, βρήκαμε το κομμάτι. Έκανα εγχείρηση για να το φτιάξω… Πονάει τόσο πολύ!», έγραψε η 30χρονη ηθοποιός.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE