ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τον πρόδωσε το «τσιγάρο» που κρατούσε στο χέρι

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τον πρόδωσε το «τσιγάρο» που κρατούσε στο χέρι

Στη σύλληψη ενός νεαρού προσώπου προέβη η ΥΚΑΝ (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών) μετά από παρακολούθηση που είχε θέσει αυτοκίνητο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 00:15, την Δευτέρα (3/10), μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να είναι  σταθμευμένο ύποπτα σε περιοχή της Αραδίππου.

Σε κάποια στιγμή ο συνοδηγός του οχήματος βγήκε έξω από το όχημα κατευθυνόμενος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο 22χρονος πέταξε ένα τσιγάρο στο έδαφος με τα μέλη της ΥΚΑΝ να τον πλησιάζουν για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε το τσιγάρο το ήταν χειροποίητο με βιομηχανοποιημένο καπνό και αναμειγμένο με κάνναβη.  

Σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε ένα τσαντάκι μέσης όπου μέσα είχε ένα σακουλάκι νάιλον με 17 γραμμάρια κάνναβης μεικτού βάρους.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 22χρονου ενώ για τον 23χρονο οδηγό δεν προέκυψε οτιδήποτε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE