Καιρός: Αλλαγή σκηνικού μέσα στην βδομάδα - Bροχές και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού μέσα στην βδομάδα - Bροχές και πτώση θερμοκρασίας

Την Δευτέρα (3/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που είναι δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως την Πέµπτη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.