Ισπανία: Τουλάχιστον 77 τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφέ - VIDEO

Ισπανία: Τουλάχιστον 77 τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφέ - VIDEO

Πανικός επικράτησε στην πόλη Βέλες Μάλαγα, στην Ισπανία, όταν εξερράγη μία φιάλη υγραερίου σε καφέ.

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της μονάδας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της περιφέρειας της Ανδαλουσίας.

Από τους τραυματίες, οι πέντε είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην πόλη, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Μάλαγα, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE