Τροχαίο στη Λευκωσία: Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονο! Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός! Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία

Τροχαίο στη Λευκωσία: Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονο! Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός!  Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα, με τραυματισμό 13χρονου και εγκατάλειψη της σκηνής από το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 1/10 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 12.45μ.μ. όταν φορτηγό αυτοκίνητο, άσπρου χρώματος, που κινείτο στην οδό Εγνατίας, στην Αγλαντζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 13χρονο, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο. Αμέσως μετά το δυστύχημα, το φορτηγό εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές στο δεξί χέρι. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο αποφασίστηκε όπως κρατηθεί για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE