ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Τσουκαλάς για το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Ένα λογικό σκορ ήταν 4-0…» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσουκαλάς για το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Ένα λογικό σκορ ήταν 4-0…» ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από μερικά χρόνια και πάλι μέσα από την εκπομπή του διατυμπάνιζε ότι ο Ολυμπιακός θα διέσυρε την Ανόρθωση με 7-0. Διαψεύστηκε πανηγυρικά, όμως έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του γύρω από την ομάδα του αλλά και τις αντιπάλους του.

Ο Τάκης Τσουκαλάς, παραδέχτηκε ότι πληγώθηκε από την ήττα της ομάδας του από τους πρωταθλητές Κύπρου, αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει το αρνητικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε μόνο μια επίθεση και έβαλε ένα γκολ, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός όπως ανέφερε έκανε 15-20 τελικές, είχε τρία δοκάρια και γενικά δεν τον ήθελε η μπάλα.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως  ένα λογικό σκορ για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ήταν το 4-0! Στη συνέχεια της εκπομπής είπε ότι «οι παίχτες έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα» προσπαθώντας να κρατήσουν το 0-1!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top