«Σκάλωσε» το Epsilon Κύπρου – Ούτε τον Οκτώβριο η πρεμιέρα

«Σκάλωσε» το Epsilon Κύπρου – Ούτε τον Οκτώβριο η πρεμιέρα

Κόλλησε στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης η κάθοδος του Epsilon στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «TV Capuccino»  το Σάββατο (01/10), η διαδικασία για αλλαγή του ονόματος ενός καναλιού είναι εύκολη υπόθεση, όμως η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του χρειάζεται περισσότερο χρόνο λόγω και του εξονυχιστικού ελέγχου από την Αρχή Ρ/Τ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρέπει λοιπόν να ελεγχθούν ένας προς ένας οι μέτοχοι και η σύνθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει τη νέα διαχείριση.

Με αυτή την καθυστέρηση το Epsilon δεν φαίνεται να κάνει πρεμιέρα ούτε και τον Οκτώβριο. Να σημειώσουμε όμως πως οι προετοιμασίες τόσο για τις εκπομπές του καναλιού όσο και για το δελτίο ειδήσεων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE