ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργατικό ατύχημα σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο – Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργατικό ατύχημα σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο – Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές

Εργάτης έπεσε από τις σκαλωσιές ενώ δούλευε σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Συμφώνα με την πυροσβεστική Υπηρεσία, την Παρασκευή (30/09) στις 12:26 το μεσημέρι, λήφθηκε κλήση για παροχή  βοήθειας σε τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα.

Άτομο το οποίο εργαζόταν σε εξωτερικές σκαλωσιές στο 2ο όροφο σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο  στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας κατέπεσε στον 1ο όροφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» με 2 οχήματα και  ο τραυματίας τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στο επεισόδιο παρευρέθηκε λειτουργός του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE