Ο κ. Τσαγκάρης κατάφερε να θολώσει τα νερά αφού μίλησε για τα κακώς κείμενα και την κατάσταση καφενείου που επικρατεί στο τμήμα φορολογίας ρίχνοντας τις ευθύνες στους προηγούμενους.
Έτσι, τα σοβαρότατα ερωτήματα που προκύπτουν σε σχέση με υποθέσεις φοροδιαφυγής, την λίστα Λανγκάρντ, τις εκροές καταθέσεων και τους φορολογικούς φακέλους των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, πέρασαν στα χαμηλά των ειδησεογραφικών δελτίων.
Την στάση αυτή του κ. Τσαγκάρη αλλά και των ΜΜΕ σχολίασε με έντονο τρόπο ο Παύλος Μυλωνάς σε μια ανάρτηση χείμαρρο:
![](/img/path/mylonasgiatsagkari.JPG)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη του ThemaOnline στη Βουλή για τις 800.000 – Μόνο ο Περδίκης μίλησε: «Είναι για τον Πούφο» - Έπαιζαν κρυφτούλι
Αντιφατικός ο Έφορος Φορολογίας στη Βουλή – Τα έβαλε με το ThemaOnline και μετά το επιβεβαίωσε πανηγυρικά