Χείμαρρος ο Παύλος Μυλωνάς κατά Τσαγκάρη: «Το διεφθαρμένο σύστημα δεν έχει όρια - Πολιτικοί αρχηγοί ,ο Πρόεδρος...»

Χείμαρρος ο Παύλος Μυλωνάς κατά Τσαγκάρη: «Το διεφθαρμένο σύστημα δεν έχει όρια - Πολιτικοί αρχηγοί ,ο Πρόεδρος...»

Ξέσπασε σε ανάρτηση του ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, αναφορικά με την συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου την Πέμπτη (29/9) και τα όσα ισχυρίστηκε σε αυτή o Έφορος Φορολογίας Γιάννης Τσαγκάρης.

Ο κ. Τσαγκάρης κατάφερε να θολώσει τα νερά αφού μίλησε για τα κακώς κείμενα και την κατάσταση καφενείου που επικρατεί στο τμήμα φορολογίας ρίχνοντας τις ευθύνες στους προηγούμενους.

Έτσι, τα σοβαρότατα ερωτήματα που προκύπτουν σε σχέση με υποθέσεις φοροδιαφυγής, την λίστα Λανγκάρντ, τις εκροές καταθέσεων και τους φορολογικούς φακέλους των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, πέρασαν στα χαμηλά των ειδησεογραφικών δελτίων.

Την στάση αυτή του κ. Τσαγκάρη αλλά και των ΜΜΕ σχολίασε με έντονο τρόπο ο Παύλος Μυλωνάς σε μια ανάρτηση χείμαρρο: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη του ThemaOnline στη Βουλή για τις 800.000 – Μόνο ο Περδίκης μίλησε: «Είναι για τον Πούφο» - Έπαιζαν κρυφτούλι

Αντιφατικός ο Έφορος Φορολογίας στη Βουλή – Τα έβαλε με το ThemaOnline και μετά το επιβεβαίωσε πανηγυρικά

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE