ΘΡΥΛΟΣ ένας και μοναδικός! «Άλωσε» το Καραϊσκάκη ο ΑΠΟΕΛ

ΘΡΥΛΟΣ ένας και μοναδικός! «Άλωσε» το Καραϊσκάκη ο ΑΠΟΕΛ

Τεράστια νίκη με 0-1 επί του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πήρε το βράδυ της Πέμπτης (29/09) ο ΑΠΟΕΛ και έκανε άλμα πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Το «χρυσό» γκολ για τους «γαλαζοκίτρινους» σημείωσε ο Σωτηρίου στο 10ο λεπτό.

Πολύ καλό μεσοαμυντικά το ΑΠΟΕΛ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κινδύνεψε μεν σε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο έλεγξε τον ρυθμό και πέρα από 2-3 ευκαιρίες που έφτιαξαν οι «ερυθρόλευκοι», δεν απειλήθηκε σε άλλες περιπτώσεις ο Βάτερμαν!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός είχε συνολικά… τρία δοκάρια!

Αναφορικά με τα στατιστικά του αγώνα, η κατοχή μπάλας ήταν 63-37%  για τον Ολυμπιακό και 21-10 οι τελικές (6-4 στον στόχο).


Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE