ΚΙΤΙ: Τα είχε όλα τα κρυμμένα στην αποθήκη του ο 53χρονος – Κυνηγούσε άγρια πτηνά με ειδικό ραδιόφωνο

ΚΙΤΙ: Τα είχε όλα τα κρυμμένα στην αποθήκη του ο 53χρονος – Κυνηγούσε άγρια πτηνά με ειδικό ραδιόφωνο

Σε αποθήκη έκρυβε τα απαγορευμένα ο 53χρονος κυνηγός!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6 το πρωί της Πέμπτης (29/09) μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ εντόπισαν σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, 53χρονο να κυνηγά άγρια πτηνά με τη χρήση ηχοπαραγωγικής συσκευής μιμητικών φωνών άγριων πτηνών. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ερευνήθηκε με γραπτή συγκατάθεση του 53χρονου αποθήκη η οποία ανήκει στον ίδιο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 101 ξόβεργα, καθώς και ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου στο οποίο υπήρχε κάρτα μνήμης και ήταν συνδεδεμένο με μεγάφωνο και μια μπαταρία αυτοκινήτου.

Ο 53χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE