ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστοί μεταξύ τους οι οδηγοί των αυτοκινήτων – Kαταγγελία και για άλλα δύο εικονικά τροχαία

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Γνωστοί μεταξύ τους οι οδηγοί των αυτοκινήτων – Kαταγγελία και για άλλα δύο εικονικά τροχαία

Σύμφωνα και με προηγούμενα ρεπορτάζ μας, το γεγονός με το εικονικό τροχαίο κατήγγειλε στην Αστυνομία η ασφαλιστική εταιρεία που εξέτασε το συμβάν.

Σύμφωνα με το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ και την Σωτηρούλα Χριστοφίδου,  οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, ήταν συνάδελφοι αφού ήταν και οι δύο σοφέρ συνεπώς και γνωστοί μεταξύ τους.

Ο ένας εκ των δύο λείπει στο εξωτερικό γι’ αυτό και δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης.

Η ασφαλιστική εταιρεία που κατήγγειλε το γεγονός, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις που εικάζεται ότι αφορούν εικονικά ατυχήματα, όμως προς το παρών έγιναν συλλήψεις μόνο για την μια περίπτωση. 

H οκτώ ύποπτοι για το εικονικό τροχαίο στην Πάφο, θα οδηγηθούν την Πέμπτη (29/9) ενώπιων του Δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Eικονικό τροχαίο στην Πάφο! 10 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και γνωστού ιατρού

Γνωστοί ορθοπεδικοί της Λεμεσού πίσω από το εικονικό τροχαίο στην Πάφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».