Το πόρισμα για τη μοιραία πτήση ΜΗ17: Πύραυλος από τη Ρωσία κατέρριψε το αεροσκάφος

Το πόρισμα για τη μοιραία πτήση ΜΗ17: Πύραυλος από τη Ρωσία κατέρριψε το αεροσκάφος

Το πόρισμα της Ολλανδικης εταιρείας που ερευνούσε την κατάρριψη από πύραυλο του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, αναφέρει πως ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από εδάφη ανταρτών που ελέγχονταν από τους Ρώσους.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η μοιραία πτήση ΜΗ17 χτυπήθηκε από έδαφος που ελεγχόταν από αντάρτες που υποστηρίζονταν από τη Ρωσία, στο χωριό Περβομάισκ. Υπενθυμίζεται πως η κατάρριψη του αεροπλάνου πάνω από τη Δυτική Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 298 άνθρωποι. 

Τι υποστηρίζει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο από την πλευρά του ανακοίνωσε σήμερα πως τα δεδομένα των ραντάρ δείχνουν πως η πτήση MH17 των Μαλαισιανών αερογραμμών είναι σίγουρο πως δεν καταρρίφθηκε από πύραυλο που εκτοξεύθηκε από ουκρανικό έδαφος που ελεγχόταν από τους αντάρτες. 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αναφερόμενος στο πόρισμα δήλωσε ότι τα δεδομένα που έλαβαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις καθιστούν ήδη σαφές πως ο πύραυλος δεν εκτοξεύθηκε από έδαφος των ανταρτών, αλλά από αλλού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE