«Με κτυπούσε για χρόνια ο άντρας μου, έχασα το μωρό μου εξαιτίας του» - Η συγκλονιστική ιστορία της κ.Μαρίας - VIDEO

«Με κτυπούσε για χρόνια ο άντρας μου, έχασα το μωρό μου εξαιτίας του» - Η συγκλονιστική ιστορία της κ.Μαρίας - VIDEO

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως από την εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Μιχάλη Σοφοκλέους.

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου 

Συγκεκριμένα το θέμα της εκπομπής της Τετάρτης (28/09) ήταν τα αίτια του χωρισμού. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και όταν οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν, μια τηλεθεάτρια (η κα Μαρία) μοιραστικέ δημοσία το πρόβλημα της. 

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε η 52χρονη κ.Μαρία με λυγμούς μίλησε για το χρόνιο δράμα που βιώνει στο σπίτι της. 

Συγκεκριμένα η 52χρονη όπως υποστηρίζει είναι θύμα τόσο σωματικής όσο και λεκτικής βίας από το σύζυγο της, που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να αποβάλει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

Δείτε ολα όσα ειπε στο video:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE