Aποκάλυψη Μυλωνά: Χάθηκε η λίστα με τους 100 μεγάλο-οφειλέτες του δημοσίου – «Έχουν μια ώρα να την βρουν!» VIDEO

Aποκάλυψη Μυλωνά: Χάθηκε η λίστα με τους 100 μεγάλο-οφειλέτες του δημοσίου – «Έχουν μια ώρα να την βρουν!» VIDEO

Μια πραγματικά απίστευτη είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα».

Μιλώντας για θέματα φορολογίας (λίστα Λαγακρντ, εκροές καταθέσεων κλπ), ο Παύλος Μυλωνάς αποκάλυψε ότι το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων έχει χάσει την λίστα με τους 100 μεγαλό – οφειλέτες προς το Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (29/9) η Επιτροπή Ελέγχου θα συνεδριάσει με αντικείμενο θέματα φορολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυπριακή λίστα Λαγκάρντ: Κατέληξε μόλις μια υπόθεση από τις 88 – 1/1/2017 παραγράφονται οι οφειλές

Ο κ. Μυλωνάς κάλεσε τον Έφορο Φορολογίας και τους λοιπούς λειτουργούς να βρουν την λίστα πριν σχολάσουν…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE