Στατιστική Υπηρεσία: Μείωση 4,1% σημείωσαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο

Στατιστική Υπηρεσία: Μείωση 4,1% σημείωσαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο

Πτώση κατά 4,1% σημείωσαν οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.

Μείωση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις Ασφάλτου, Καθαρού Πετρελαίου, Ελαφρού Μαζούτ, Πετρελαίου Κίνησης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα. Αντίθετα, αύξηση σημειώθηκε στις πωλήσεις Υγραερίου, Ακάθαρτου Πετρελαίου και Βενζίνης.

Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 7,0% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2016, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 10,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.