ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αμερικανός στρατιωτικός με πιστόλι και τρεις γεμιστήρες στο αεροδρόμιο Λάρνακας! - Πήγαινε κι ερχόταν στον Λίβανο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αμερικανός στρατιωτικός με πιστόλι και τρεις γεμιστήρες στο αεροδρόμιο Λάρνακας! - Πήγαινε κι ερχόταν στον Λίβανο

Με πρωτοφανή υπόθεση ήρθαν αντιμέτωποι τη Δευτέρα (26/09) άνδρες της Αστυνομίας που υπηρετούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αμερικανός στρατιωτικόςπου είχε έρθει στην Κύπρο την Κυριακή (25/09) και επρόκειτο να αναχωρήσει τη Δευτέρα (26/09) από το νησί μας για άλλο προορισμό, οπλοφορούσε.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε στον διεθνή αερολιμένα και λίγο πριν από την αναχώρησή του για το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με πιστόλι και τρεις γεμιστήρες.

Αρχικά τέθηκε υπό σύλληψη, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Οι αρχές της Δημοκρατίας έδωσαν εντολή να μην διωχθεί. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα επρόκειτο για Λιβάνιο που κατείχε αμερικάνικο διαβατήριο. Αυτό δεν ισχύει βάσει νεότερης πληροφόρησης που είχαμε. Πρόκειται για Αμερικανό στρατιωτικό, ο οποίος κατέχει διπλωματικό διαβατήριο που χρησιμοποιούσε για τα ταξίδια του από και προς τον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE