Ξένος παίκτης δηλώνει ότι δεν θα ερχόταν με τίποτα ξανά στην Κύπρο!

Ξένος παίκτης δηλώνει ότι δεν θα ερχόταν με τίποτα ξανά στην Κύπρο!

Τις χείριστες εντυπώσεις του άφησε το κυπριακό πρωτάθλημα και λέει ότι δεν θα ξαναρχόταν με τίποτα στο νησί μας, παρά μόνο για διακοπές.

Ο λόγος για τον αυστριακό αμυντικό Αντρέας Ντόμπερ που θήτευσε στον Εθνικό Άχνας τη σεζόν 2014-15.

Ο 30χρονος που αγωνίζεται στην St. Pölten έδωσε συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα kurier και έδειξε ότι δεν έχει καθόλου σε εκτίμηση το κυπριακό πρωτάθλημα. Όταν ρωτήθηκε για την πορεία του στην Κύπρο απάντησε: «Όχι το μάθημα είναι ότι δεν πρέπει να έρθω ξανά στην Κύπρο. Το πολύ να έρθω για διακοπές (γέλια)».

Εμείς, πάντως, δεν τον αδικούμε καθόλου...

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE