ΚΟΣΜΟΣ

Παπαδιά κοιμήθηκε με τον άστεγο που φιλοξενούσε στο σπίτι της - «Μου άρεσε γιατί ήταν απαγορευμένο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παπαδιά κοιμήθηκε με τον άστεγο που φιλοξενούσε στο σπίτι της - «Μου άρεσε γιατί ήταν απαγορευμένο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πού να το’ ξερε ένας ιερέας από τη Μεγάλη Βρετανία ότι θα έκανε το καλό και τελικά θα το πλήρωνε ακριβά.

Διότι, αποφάσισε να φιλοξενήσει στο σπίτι του έναν άστεγο, εκείνος όμως παραβολεύτηκε και μπήκε και στο κρεβάτι του, κάνοντας έρωτα με την… παπαδιά.

Ο 49χρονος Ιβάν Μασκαρένχας πήγε να μείνει μαζί με τον ιερέα Μάθιου Τέιλορ και τη σύζυγό του Σάντρα, όταν ξεκίνησε να πίνει πάλι και η γυναίκα του τον πέταξε στο δρόμο.

Ο ιερέας τον λυπήθηκε και τον άφησε να μείνει σε ένα από τα άδεια δωμάτια του σπιτιού του μέχρι να ορθοποδήσει και τον επαινούσε μέχρι και στο κήρυγμά του στην εκκλησία για τον αγώνα που δίνει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

38CAE28800000578-3807300-image-a-1_1474871759580.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, ο Μασκαρένχας γοητεύτηκε από την σύζυγο του ιερέα, τη φλέρταρε κι εκείνη ενέδωσε στην πολιορκία του κάνοντας δεσμό μαζί του κάτω από τη μύτη του συζύγου της.

«Ήταν σαν φαντασίωση και μου άρεσε γιατί ήταν απαγορευμένο. Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας. Και οι δυο ξέραμε ότι είναι λάθος και ότι δεν έπρεπε να συμβεί», είπε στη Sun ο 49χρονος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, διευθύντρια του οποίου ήταν η σύζυγος του ιερέα. Ο Ιβάν, πατέρας δύο παιδιών επέστρεψε στη γυναίκα του, όμως άρχισε και πάλι το ποτό κι έτσι η γυναίκα του τον πέταξε από το σπίτι, οπότε αυτός πήγε στην παπαδιά για να τον βοηθήσει.

38CD009200000578-3807300-Illicit_Ivan_Mascarenhas_says_that_Sandra_helped_him_in_his_stru-a-8_1474890585651.jpg

Δύο μήνες μετά βρήκε σπίτι, όμως όπως είπε η Σάντρα του έστελνε συνεχώς μηνύματα στο  κινητό για να πάει στο σπίτι της και να κάνουν sex.

38CB267100000578-3807300-image-m-7_1474890579845.jpg

«Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Φυσικά ήταν και λάθος αυτό που κάναμε. Ο Μάθιου ήταν φίλος και αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα», είπε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η Σάντρα από την πλευρά της φέρεται να αποκάλυψε την απιστία της στον σύζυγό της πριν λίγες μέρες κι εκείνος να τη συγχώρεσε.

Μάλιστα φίλοι της λένε ότι αισθάνεται ντροπή και λύπη για ότι έγινε, ενώ ο ιερέας δήλωσε πως η σύζυγός του βρισκόταν σε μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και έκανε ένα λάθος.

Από star.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top