Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Ξαφνικά σταματάει την ανάγνωση και απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη λέει: «Είναι μαλ... να φαίνομαι ότι κάνω συνέχεια έτσι! (ότι διαβάζει τις ειδήσεις από τα χαρτιά). Δεν έχω autocue παιδιά» συνεχίζει η παρουσιάστρια και φτιάχνει με τα δυο της χέρια τα μαλλιά της.
Στη συνέχεια στην οθόνη εμφανίζεται μαύρο ενώ εξακολουθεί να ακούγεται η παρουσιάστρια να μιλάει και να λέει: «Αχιλλέα λες να μου ρίχνετε πλάνα; Δεν ξέρω. Δεν είναι μαλ…, δεν είναι πολύ ΥΕΝΕΔ να με…».
Προφανώς το δελτίο ειδήσεων ήταν μαγνητοσκοπημένο και δεν έκοψαν τους συγκεκριμένους διαλόγους, με αποτέλεσμα να ακουστούν στον αέρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




