Διαμαρτύρονται οι νοσηλευτές για το περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Λεμεσού

Διαμαρτύρονται οι νοσηλευτές για το περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Λεμεσού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού - ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζει το συμβάν τα ξημερωματα της Δευτέρας (26/09) στο Τμήμα Α΄ Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού, κατά το οποίο επισκέπτης – ασθενής συμπεριφέρθηκε με βία σπάζοντας αντικείμενα.

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού - ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και ανησυχία του, διότι τα περιστατικά βίας στα Τμήματα Α΄ Βοηθειών είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, το οποίο ούτε η αστυνομία, ούτε η πολιτεία κατάφερε να περιορίσει.

Καλεί ακόμα μια φορά την πολιτεία και ιδιαίτερα τον Υπουργό Υγείας, καθώς και την Αστυνομία, να πάρουν τα δέοντα μέτρα για να περιοριστούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE