ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέρρευσε τοίχος και καταπλάκωσε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέρρευσε τοίχος και καταπλάκωσε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το πρωί της Δευτέρας (26/09) όταν τοίχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο υπαλλήλου του Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Λεμεσό.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην λεωφόρο των Αστέρων, με τους περαστικούς να κοιτάζουν έντρομοι και πανικοβλημένοι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ όπως μας αναφέρθηκε την ζημία καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, αφού δεν υπάρχει οποιαδήποτε ασφάλεια.

Να αναφέρουμε πως ο ιδιόκτητης δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία, καθώς το κτήριο είναι Τουρκοκυπριακό και διατηρητέο. Επίσης να σημειώσουμε πως ο πεζοδρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από αρκετούς πολίτες. 

Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE