ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να αποφύγει την σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να αποφύγει την σύλληψη

Ύποπτος για διάπραξη κακουργήματος και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών θεωρήθηκε 19χρονος από την Πάφο.

Η ΥΚΑΝ, συνέλαβε 19χρονο από την Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και άλλα.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», όταν η ΥΚΑΝ έφτασε στο σπίτι του 19χρονου για να πραγματοποιήσει σύλληψη σε βάρος του, ο 19χρονος για να αποφύγει την σύλληψη κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι του.

Όταν οι άνδρες της ΥΚΑΝ κατάφεραν να τον «βγάλουν» από εκεί, ο 19χρονος άσκησε βία προς αυτούς για να αποφύγει εκ νέου την σύλληψη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».