Πρόγνωση του καιρού: Ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμακρασία!

Πρόγνωση του καιρού: Ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμακρασία!

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (26/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (27/9), την Τετάρτη (28/9) και την Πέµπτη (29/9) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος και η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE