Ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Με καθυστέρηση μίας ώρας και τριανταπέντε λεπτά ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί και Μπαν Κι Μουν.

Την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνάντησης έκανε μέσω Twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ όπως γράφει ο ΓΓ του ΟΗΕ θα προβεί σε σύντομη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πέραν του ΓΓ , ο ειδικός σύμβουλος Έσπεν Μπαρθ Έιντε και η ειδική αντιπρόσωπος Λίζα Μπάτενχαϊμ και από κάθε πλευρά, πέραν των ηγετών, πέντε άτομα.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο διαπραγματευτής πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο μόνιμος Αντιπρόσωπος πρέσβης Ανδρέας Αιμιλίου, ο Παντελής Παντελίδης κι ο Μενέλαος Μενελάου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE