ΚΥΠΡΟΣ: Πως ένας άνδρας έσωσε τη ζωή ενός αδέσποτου σκύλου από «τα χέρια» ενός ανήλικου αγοριού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πως ένας άνδρας έσωσε τη ζωή ενός αδέσποτου σκύλου από «τα χέρια» ενός ανήλικου αγοριού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσα σε όλα τα «κακά» μας, έχουμε και πολλές ευαισθησίες σαν άνθρωποι …

Ένα παιδί κάπου 13-14 χρονών κλώτσησε ένα αδέσποτο το οποίο ήταν σε ένα χωράφι αναζητώντας τροφή.

Όταν το αντιλήφθηκε ένας άντρας, κάτοικος της περιοχής, πλησίασε αμέσως το παιδί για να συζητήσει με το παιδί και να το προβληματίσει σε σχέση με την πράξη του.

Σύμφωνα με τον άντρα, το παιδί του έδωσε την απάντηση ότι, «μάλλον ο σκύλος αυτός φέρει μαζί του αρρώστιες και πως κάνει κακό στην γειτονιά και πρέπει να θανατωθεί».

Εν συνεχεία της συζήτησης, ο εν λόγω άντρας, συμφώνησε με το παιδί πως πιθανόν να έχει μικρόβια το σκυλί αλλά συζήτησαν και λίγο περί ζωής και του δικαιώματος να την αφαιρούμε από τα ζώα.

Σοκαρίστηκε λίγο το παιδί και παραδέχτηκε πως έκανε λάθος.

Ο τρόπος αντιμετώπισης του παιδιού προς τα αδέσποτα πλέον άλλαξε, και υποσχέθηκε στον συγκεκριμένο άνδρα ότι, μέχρι και φαγητό και νερό θα βάζει στα ζώα όποτε μπορεί!

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη την ιστορία όπως την περιγράφει ο άνδρας που συνέτισε το μικρό αγόρι! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE