ΠΑΦΟΣ: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημίες σε αυτοκίνητο της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημίες σε αυτοκίνητο της Αστυνομίας

Υπόθεση πρόκλησης ζημιάς σε αστυνομικό όχημα εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλη Χρυσοχούς εντόπισαν τρυπημένα τα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος με αιχμηρό αντικείμενο, όπως διαφάνηκε το οποίο ήταν σταθμευμένο στις 3:00 το πρωί στη Λεωφόρο Ακαμαντίδος στο Λατσί.

Το όχημα μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ενώ περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να διενεργηθούν την Κυριακή (25/9). 

Σημειώνεται πως το Σάββατο (24/9) διεξήχθη στην Πόλη Χρυσοχούς ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΑΕΔ Ζακακίου- Νέα Σαλαμίνα  που έληξε με  1- 5.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE