Απόπειρα φόνου στην Πόλη Χρυσοχούς – Καταζητείται άνδρας

Απόπειρα φόνου στην Πόλη Χρυσοχούς – Καταζητείται άνδρας

Απόπειρα φόνου διαπράχτηκε στην Πόλη Χρυσοχούς γύρω στις 8:30 το πρωί της Κυριακής (25/9)

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας άντρας γνωστός στις Αστυνομικές αρχές κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσπάθησε να σκοτώσει άλλον μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχαν στο σπίτι του.

Ο δράστης φέρεται μετά την λογομαχία που είχαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία να μπήκε στο αυτοκίνητο και να κτύπησε το θύμα βάζοντας την όπισθεν.

Το θύμα της απόπειρας τραυματίστηκε στα πόδια και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πάφου ενώ ο δράστης αυτή την στιγμή καταζητείται από την Αστυνομία.

Στη σκηνή έχει σπεύσει το ΤΑΕ Πάφου και ενισχύσεις από τον Κεντρικό σταθμό.

​*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE