Χαμός στο άνοιγμα των H&M στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός στο άνοιγμα των H&M στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στη Λήδρας κατά τη πρώτη ημέρα ανοίγματος του καταστήματος της γνωστής αλυσίδας στην Λευκωσία.

Η απόφαση της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M να επεκταθεί στην Κύπρο, έφερε χαμόγελα σε αρκετούς κατοίκους του νησιού που από το πρωί έσπευσαν να δουν από κοντά το νέο κατάστημα της στον πεζόδρομο της Λήδρας.

Δείτε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE