LIFESTYLE

Γνωστός δημοσιογράφος «στάζει χολή» για τους κριτές του Star Κύπρος: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ένας πρώτης τάξεως κόπανος, η Άντρεα Κυριάκου έχει δέκα λεπτά στο χώρο του μόντελινγκ …»

Γνωστός δημοσιογράφος «στάζει χολή» για τους κριτές του Star Κύπρος: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ένας πρώτης τάξεως κόπανος, η Άντρεα Κυριάκου έχει δέκα λεπτά στο χώρο του μόντελινγκ …»

Με τίτλο: «Όσα μου έμαθε η πρεμιέρα του Star Κύπρος» γνωστός δημοσιογράφος εξαπολύει σφοδρή κριτική που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Νομικό, δημοσιογράφο του συγκροτήματος «Φιλελεύθερος», ο οποίος αρθρογραφώντας στη στήλη του στο περιοδικό «Tv μανία» έβγαλε το πολυβόλο και θέρισε τους πάντες και τα πάντα.

Από το στήσιμο της εκπομπής, τις «ημίγυμνες παρθένες με ΙQ ραδικιού», την trash επιλογή Γαβαλά, την «μικρομεσαίου βεληνεκούς Ευριπίδου» και την… ασφαλώς κριτική επιτροπή.

Απομονώνοντας λοιπόν μόνο ένα κομμάτι αυτό για την κριτική επιτροπή του Star Κύπρος, o Μαρίνος Νομικός γράφει:

«Η κριτική επιτροπής του Star Κύπρος είναι τα μισά λεφτά και εννοείται πως κανένα μέλος δεν επιλέγεται με βάση το προφανές κριτήριο: να είναι σε θέση να κρίνει. Όχι βέβαια!

Κάθε μέλος χρησιμεύει και κάπου ας πούμε ο Νικόλας Ιωαννίδης για το ύφος χιλίων στυλιστών της Vogue, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιατί είναι eye candy για τη μέση ξελιγωμένη νοικοκυρά (συν ένας πρώτης τάξεως κόπανος), η νεοφερμένη Υβόννη Μπόσνιακ προφανώς για να εξασφαλίζει κάλυψη από το ελλαδικό trash σύμπαν λόγω Ρέμου (και να μας θυμίζει με την προφορά και τα ελληνικά της πόσο μας έχει λείψει η Ρόντικα του Κάρογιαν) και η Άντρεα Κυριάκου… Αααχ η Άντρεα Κυριακού.

Θυμάστε εκείνο το όμορφο σπασικλάκι στο Λύκειο που έπρεπε να αποδείξει ότι ήταν κάτι περισσότερο από ένα ωραίο πρόσωπο και ξεσκιζόταν στο διάβασμα, το έπαιζε παντογνώστρια και ειδήμων και ως απουσιολόγος σου’ χωνε απουσία γιατί αργούσες 30 δεύτερα να μπεις στην τάξη;

Το κορίτσι έχει περίπου δέκα λεπτά στο χώρο του μόντελινγκ και ήδη το παίζει λευκή Tyra Banks γιατί δεν νοείται ταλεντοριάλιτι χωρίς έναν καλό villain στου κόλπους του (put not intended)»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top