Η Μαρκέλλα Μαρίνα με την κόρη της σε τηλεοπτική καμπάνια! ΦΩΤΟ

Η Μαρκέλλα Μαρίνα με την κόρη της σε τηλεοπτική καμπάνια! ΦΩΤΟ

Ντυμένες στα ροζ μάνα και κόρη παρουσιάζουν ένα πολύ τρυφερό σκηνικό...

Η Μαρκέλλα Μαρίνα μαζί με την μόλις λίγων μηνών κορούλα της συμμετέχουν στην τηλεοπτική διαφήμιση της Europa Donna Κύπρου στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Η Star Κύπρος 2014 πόσταρε την φωτογραφία στα social media με τη λεζάντα: «Χαίρομαι που έγινα μέρος μιας θαυμάσιας τηλεοπτικής διαφήμισης με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού. Εγώ και η μικρή μου πριγκίπισσα στηρίζουμε το έργο της@europadonnacyprus έτσι ώστε να μην σβήσουν πότε τα χαμόγελα από τα πρόσωπα.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE