Κατερίνα Μηλιώτη - Γρηγόρης Γεωργιάδης: Τελικά χώρισαν τσακωμένοι; VIDEO
23.09.2016 - 11:39
Έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media και δεν θέλουν να μιλούν για την σχέση τους...
Η αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, Κατερίνα Μηλιώτη και o αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ, Γρηγόρης Γεωργίου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του νησιού.
Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στην κυπριακή showbiz με τις φήμες να τους θέλουν να έχουν χωρίσει με πολύ άσχημο τρόπο. Άλλωστε έχουν σβήσει και οι δύο τις κοινές τους φωτογραφίες τους από τα social media.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μιχαήλ που παρουσίασε στην εκπομπή «Love & Style» παρόλο που κανείς δεν θέλησε να μιλήσει για το χωρισμό, δήλωσαν ότι χώρισαν σε φιλικό επίπεδο.
Στο video που ακολουθεί το πάνελ της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ σχολιάζει τον χωρισμό:
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.