Κατερίνα Μηλιώτη - Γρηγόρης Γεωργιάδης: Τελικά χώρισαν τσακωμένοι; VIDEO

Κατερίνα Μηλιώτη - Γρηγόρης Γεωργιάδης: Τελικά χώρισαν τσακωμένοι; VIDEO

Έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media και δεν θέλουν να μιλούν για την σχέση τους...

Η αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, Κατερίνα Μηλιώτη και o αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ, Γρηγόρης Γεωργίου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του νησιού.

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στην κυπριακή showbiz με τις φήμες να τους θέλουν να έχουν χωρίσει με πολύ άσχημο τρόπο. Άλλωστε έχουν σβήσει και οι δύο τις κοινές τους φωτογραφίες τους από τα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μιχαήλ που παρουσίασε στην εκπομπή «Love & Style» παρόλο που κανείς δεν θέλησε να μιλήσει για το χωρισμό, δήλωσαν ότι χώρισαν σε φιλικό επίπεδο.

Στο video που ακολουθεί το πάνελ της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ σχολιάζει τον χωρισμό: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE