Η μοναδική στιγμή που φανέρωσε συναίσθημα ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Η μοναδική στιγμή που φανέρωσε συναίσθημα ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Διατηρείται σε... φόρμα ο Χρίστος Θωμά που κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές και κατηγορείται για τον φόνο των αδερφών Ντορζή (Παράσχος και Κωνσταντίνου) και του Αιμίλιου Μιλτιάδους.

Όπως φάνηκε και από την παρουσία του στο δικαστήριο, συνεχίζει να γυμνάζεται στις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται από τον  περασμένο Δεκέμβριο.

Γενικώς ήταν ψύχραιμος, αν και είχε έντονο βλέμμα δείχνοντας ότι παρακολουθούσε με προσοχή τη διαδικασία.

Μόνο σε μια στιγμή έδειξε να αισθάνεται άβολα. Ήταν η στιγμή που έγινε αναφορά στην πρώην φίλη του Μαριάννα Καπάρα και συγκεκριμένα στην ιατροδικαστική εξέταση που της έγινε. Η τελευταία υποστήριξε ότι ο Θωμά την κτυπούσε και της φερόταν με βίαιο τρόπο.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ο Θωμά έδειξε να νοιώθει άβολα, αφού σταύρωσε τα χέρια. Ήταν εμφανές πως δεν περίμενε αυτή την αναφορά στο δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Σημάδια από κτυπήματα έφερε η πρώην σύντροφος του Θωμά - Υποστήριξε ότι την έδειρε ο κατηγορούμενος

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η μανία του Θωμά – Με μια μαχαιριά τρύπησε πνεύμονες και καρδιά...

Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE