Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ Γκίνες η Αγία Νάπα

Ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ Γκίνες η Αγία Νάπα

Μία ακόμη θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί και φέτος ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις πέντε το απόγευμα στο χερσαίο χώρο του λιμανιού και τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων  Γιάννη Γιαννάκη.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τη φορά αυτή ο Δήμος Αγίας Νάπας θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ στη κατηγορία για το «Μεγαλύτερο Αριθμό Χορευτών στον παραδοσιακό χορό Σούστα».

Προστίθεται ότι «μεγάλο είναι μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον πολλών συγκροτημάτων από όλη τη Κύπρο για δηλώσεις συμμετοχής και ο Δήμος ευελπιστεί ότι θα επιτύχει και αυτή τη φορά το στόχο που έχει θέσει».



Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE