ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος της Αστυνομίας στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος της Αστυνομίας στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Έρευνες της Αστυνομίας στο υποστατικό του συνδέσμου φιλάθλων του Απόλλωνα Λεμεσού, μετά από πληροφορία για παράνομα αντικείμενα.

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Λεμεσού μετά από πληροφορία που διαβιβαστικέ ότι στο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, φυλάσσονται τεκμήρια όπως βόμβες, όπλα, κουκούλες, κράνη και αλλά επιθετικά όργανα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 11:50  το πρωί της Πέμπτης (22/09), μετά και από την έκδοση δικαστικού εντάλματος προχώρησαν σε έρευνες στο υποστατικό του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του Απόλλωνα στην Οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ. 

Από τις έρευνες που έγιναν στο οίκημα αλλά και στα οχήματα που βρίσκονταν πλησίον του υποστατικού και στην παρουσία προσώπου που ήταν υπεύθυνος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε παράνομο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE